📌 TOP-1.1.3-15-SB1-2016-00014

A kedvezmĂ©nyezett neve: MĂ©rk NagyközsĂ©g ÖnkormĂĄnyzata

A projekt cĂ­me: Új Piac KialakĂ­tĂĄsa MĂ©rken

A szerzƑdött tĂĄmogatĂĄs összege: 77 826 100 Ft

A tåmogatås mértéke (%-ban): 100%

 

A projekt tartalmĂĄnak bemutatĂĄsa

A projekt megvalĂłsĂ­tĂĄsĂĄval a telepĂŒlĂ©s alapvetƑ cĂ©lja a belsƑ erƑforrĂĄsokra Ă©pĂŒlƑ gazdasĂĄgfejlesztĂ©s, mely hozzĂĄjĂĄrul a munkahelyek megtartĂĄsĂĄhoz Ă©s ösztönzi a munkahelyteremtĂ©sĂ©t. A beruhĂĄzĂĄs hozzĂĄjĂĄrul az önkormĂĄnyzat kis lĂ©ptĂ©kƱ termĂ©kelƑállĂ­tĂĄsĂĄhoz, a rövid ellĂĄtĂĄsi lĂĄnchoz kötƑdƑ logisztikai fejlesztĂ©sĂ©nek megvalĂłsĂ­tĂĄsĂĄhoz, melynek eredmĂ©nyekĂ©nt javul a helyi mezƑgazdasĂĄgi termĂ©kek helyi piacokra valĂł eljutĂĄsĂĄnak hatĂ©konysĂĄga.

A fejlesztĂ©s fƑkĂ©nt a tĂĄrolĂĄs, a vĂĄlogatĂĄs infrastrukturĂĄlis feltĂ©teleinek fejlesztĂ©seit biztosĂ­tja, melynek hatĂĄsĂĄra javul a helyi vĂĄllalkozĂĄsok mƱködĂ©si környezete, tĂĄmogatja a munkahelymegƑrzĂ©st Ă©s munkahelyteremtĂ©st valamint a vidĂ©k Ă©s a vĂĄrosok közötti egyĂŒttmƱködĂ©st, beszĂĄllĂ­tĂłi kapcsolat erƑsödĂ©sĂ©t is.

 

A TerĂŒlet- Ă©s TelepĂŒlĂ©sfejlesztĂ©s OperatĂ­v Program keretĂ©ben MĂ©rk NagyközsĂ©g ÖnkormĂĄnyzata 100%-os tĂĄmogatĂĄsi intenzitĂĄsĂș vissza nem tĂ©rĂ­tendƑ eurĂłpai uniĂłs tĂĄmogatĂĄsban rĂ©szesĂŒlt.

A projekt azonosĂ­tĂł szĂĄma: TOP-1.1.3-15-SB1-2016-00014

A projekt megvalósítåsånak befejezése: 2018.06.30.

 

Projekt dokumentumok

đŸ’ŸAjĂĄnlattĂ©telre felkĂ©rt gazdasĂĄgi szereplƑk

đŸ’ŸBontĂĄsi jegyzƑkönyv