📌 MFP-ÖTIK/2021 Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése

Támogatásban részesült a Magyar Falu Program keretében 2021-ben meghirdetett Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése – 2021 című, MFP-ÖTIK/2021 kódszámú pályázati kiírásra benyújtott támogatási kérelmünk.

Mérk Nagyközség Önkormányzata sikeresen pályázott a Magyar Falu Program keretében 2021-ben meghirdetett Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése – 2021 című, MFP-ÖTIK/2021 kódszámú pályázati kiírásra, melynek keretében 17 270 211-Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A projekt címe: Polgármesteri hivatal felújítása Mérken

Projekt rövid összefoglalója: A projekt célja Mérk számára igényes környezet megteremtése a hivatali ügyek intézésére. A meglévő épület állapota megfelelő, viszont fűtési rendszere elavult. A meglévő radiátorok többször meghibásodtak már a korábbiakban. Az épület hűtésére 3 db 5 KW teljesítményű klímaegység került beépítésre.

 

A támogatás hozzájárul ahhoz, hogy a hivatal a szolgáltató funkcióját korszerűbben tudja ellátni, és ezzel a településen élő lakosság komfortérzetét növelje a gördülékenyebb ügyintézés elősegítésével. A felújítás által a hivatal fenntartásához kapcsolódó költségek is jelentősen csökkenhetnek. A fejlesztéssel a hivatali dolgozók munkakörülményeit is korszerűbbé lehet tenni, ami szintén pozitív hatást gyakorol az ügyfélkapcsolati interakciókra.